Pasta met zongedroogde tomaten

Ingrediënten:

capellini (hoeveelheid naar keuze)
1 boullionblokje voor pasta & rijst (Knorr)
4 lenteuitjes: in kleine stukjes gesneden
2 el Bruchetta (Oil & Vinegar)
10-tal zongedroogde tomaten: in stukken gesneden
10-tal cocktailtomaatjes: in 4 gesneden
2 el pijnboompitten
parmesaanse kaas
olijfolie

Recept:

Bak de pijnboompitten zonder olijfolie. Blijf hier goed bij, want ze worden snel zwart. Goed opschudden tijdens het bakken. Als ze lichtjes gebruind zijn doe je ze uit de pan.

Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en meng de Bruchetta erbij. Bak hierin de uitjes en de cocktailtomaatjes een vijftal minuten.

Kook ondertussen de capellini met het boullionblokje.

Als de uitjes klaar zijn, meng je de zongedroogde tomaten en pijnboompitten er onder, zodat ze even kunnen opwarmen. Giet ondertussen de pasta af en serveer. Je kan er indien gewenst nog een beetje parmesaanse kaas over strooien.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: