Gebakken aardappeltjes met sesamzaad

Ingrediënten:

4 aardappels
1 el Asian spice mix (Oil & Vinegar) oftewel: komijn, koriander, kurkuma en citroengras
2 el geroosterd sesamzaad
1/2 gedroogde peper: in kleine stukjes
peper en zout
olie om te bakken

Recept:

Kook de aardappels, laat ze afkoelen en doe ze in kleine blokjes.

Verwarm de olie in een pan. Doe er alle ingrediënten in en meng ze goed. Roer er regelmatig eens door. De aardappelen zijn klaar als ze lichtbruin zijn.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: