Geraspte aardappels

Ingrediënten:

400g aardappels: geschild
1 kleine rode ui: fijn gesneden
1 el gehakte dille
15g bloem
1 ei: losgeklopt
een snufje zout
olie om in te bakken

Recept:

Rasp de aardappelen vrij grof. Doe meng ze in een kom met de ui, de dille, de bloem en het zout. Roer het ei erdoor.

Verhit de olie in een grote pan. De pan mag vrij heet zijn, maar niet de temperatuur die je voor wokken zou gebruiken. Doe het mengsel hierin en laat het bakken. Roer er regelmatig eens door. De aardappelen zijn klaar als ze lichtjes bruin beginnen te worden.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: