Pikante kokoswok

Ingrediënten:

1 rode ui: in dikke schijven
1 rode peper: in stukjes gehakt
1 wortel in schijfjes
1/2 broccolistronk: in kleine roosjes
1 gele paprika: in kleine blokjes
100ml kokosmelk
100ml groentebouillon
Tabasco
Arachideolie
Rijst (hoeveelheid afhankelijk van hoe groot je honger is)

Recept:

Verhit de olie in de zo heet mogelijke wok en laat de ui en peper er 2 minuutjes in bakken. Roer goed door, opdat er zeker niets aanbrandt. Voeg dan de wortel, broccoli en paprika toe. Roekbak nog 5 minuten. Meng er nu de kokosmelk en bouillon bij. Werk af met enkele druppeltjes Tabasco, zet het vuur wat lager en laat het geheel nog een 7-tal minuutjes doorpruttelen. Serveer met de gekookte rijst.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: