Crunchy Frambozendessert

Ingrediënten:

150g frambozen
70g bloemsuiker
125g mascarpone
200ml natuuryoghurt (of yofu)
een halve sinaasappel
70g granenclusters (ik gebruik Extra van Kellog’s)

Recept:

Doe een derde van de frambozen, de bloemsuiker, de mascarpone en de yoghurt in een blender. Rasp de schil van de halve sinaasappel hierover en pers het sap er vervolgens bij. Mix alles tot een egale puree.

Vul een groot glas met een beetje van de mix, een beetje granenclusters en een beetje frambozen. Maak zo laagjes. Eindig met een beetje frambozen en clusters. Laat de glazen minstens 1 uur in de koelkast staan voor je ze serveert.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: