Warme auberginesalade

Zeer lekker met gebakken aardappeltjes en nog snel klaar ook. Het eetonderzoek blijft inspireren.

(naar Het gemakkelijke GI-dieet – Helen Foster)

2 aubergines: geschild en in blokjes
1 rode ui: in dunne ringen
2 el kappertjes
4 tomaten: in stukjes
4 el peterselie: fijngehakt
1 el balsamicoazijn
olijfolie
peper en zout

Recept

Verhit de olie in een pan en bak de aubergines zo’n 10 minuten. Als ze zacht en goudbruin zijn voeg je de ui, kappertjes, tomaten, peterselie en balsamicoazijn toe. Meng alles goed en breng op smaak met peper en zout. Laat maar heel eventjes opwarmen en serveer.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: