Uit eten in Antwerpen: Savan’s Aahaar

Het is een zeldzaamheid in België, maar in Antwerpen vonden we een vegetarisch buffet bij Savan’s Aahaar in de diamantwijk. In dit authentiek Indisch restaurant kan je à la carte eten, maar wij kozen dus voor het vegetarische buffet.

Authentiek Indisch: dat betekent vooral zeer pikant. We begonnen met een lekker soepje, maar waren toch blij dat we er een drankje bijhadden. De tweede ronde begon ik met wat achteraf het pikantste gerecht bleek te zijn, waardoor de andere schotels al flauwtjes leken. Maar laat dat geen negatieve bijklank hebben, het was allemaal lekker, zo lang je er maar genoeg rijst bij at.

De bediening was uitstekend en vriendelijk, maar de vrouw in kwestie sprak niet zo goed Nederlands. Voor ons was het geen probleem om bediend te worden in het Engels, maar ik kan me inbeelden dat dit voor andere mensen minder interessant is.

Het interieur was niet echt classy. De borden en glazen waren van de Ikea en er lager papieren onderleggertjes op de tafel. Maar de term “ongezellig” die we in een aantal reviews gelezen hadden was toch wel overdreven.

Al bij al dus zeker een bezoekje waard. Het restaurant heeft voor zover ik weet geen website, maar je kan reserveren via 03 226 00 52. Het adres is Lange Herentalsestraat 23, 2018 Antwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: