Watermeloensalade

Heerlijk lekker als het buiten warm is. En even lekker als het regent.

Watermeloensalade
Naar een recept uit: De vetarme vegetarische keuken

Ingrediënten

6 plakken watermeloen (in totaal ongeveer 1/3 van de meloen): gekoeld
(ruim) 100 g fetakaas: in kleine blokjes
een twintigtal ontpitte zwarte olijven
1 el pijnboompitten
1 el pompoenpitten

Recept

Schil de meloen en haal er zoveel mogelijk pitjes uit. Snij hem in blokken. Meng de meloen, olijven en feta. Rooster de pijnboom- en pompoenpitten lichtjes. Als de pompoenpitten beginnen open te springen haal je de pan direct van het vuur. Strooi de pitten over de salade en serveer onmiddelijk.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: