Havermout met rozijnen en pistachenoten

Een nieuw ontbijtrecept met havermout. Simpel maar lekker.

Ingrediënten

50g havermout
250ml (soja)melk
3 el rozijnen
2 el pistachenoten (geroosterd en gepeld)

Recept

Doe de havermout in een microgolfbestendig kommetje. Voeg melk en rozijnen toe. Verwarm 3 minuten op volle kracht. Server met de pistachenoten.

Advertenties

1 reactie

  1. 16/12/2010 bij 08:36

    […] ik een fan ben van havermout kon je al eerder op deze blog lezen. Ik maakte reeds receptjes met rozijnen en pistachenoten en appel en gember. Gember blijft leuk om mee te experimenteren, vandaar dus dit nieuwe recept. Ik […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: