Appel-noot salade

appel-noot salade

Deze salade is op zich lekker, maar als je hem als hoofdmaaltijd eet neem vul je best nog aan met een zetmeelrijk product. Couscous is heerlijk erbij.

Ingrediënten

2 zoete appels: in dunne plakjes (ongeschild)
2 lente-uitjes: fijngesnipperd
3 stengels selder: in stukjes
80 g hazelnoten
1 el rodewijnazijn
3 el notenolie
peper en zout

Recept

Maak een dressing met de rodewijnazijn en notenolie. Breng op smaak met peper en zout. Schik de appels mooi op het bord. Schep er een voor een de selder, noten en lente-uitjes over. Besprenkel met de dressing.

Smakelijk!

Advertenties

3 reacties

  1. 02/12/2010 bij 08:55

    […] This post was mentioned on Twitter by Tine Putzeys, Veggieshampoo. Veggieshampoo said: http://bit.ly/dxe1P9 Veggie Voor Twee · Appel-noot salade. 01/12/2010 bij 12:44 (salade) Tags: appel, hazelnoten… http://bit.ly/hQHHgM […]

  2. anoniem said,

    02/12/2010 bij 21:19

    Het ziet er net uit als een mooie bloem

  3. Tine Putzeys said,

    03/12/2010 bij 08:45

    Gisteren heb ik het nog eens opnieuw gemaakt en jammer genoeg te laat aan het volgende ideetje gedacht: wat als we de appelstukjes niet helemaal tot onder afsnijden, maar enkel bovenaan laten “openbloemen”. En dan dat vullen met de rest van de ingrediënten. Lijkt me nog mooier… Binnenkort eens proberen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: