Tarweschotel met yoghurtsaus

Tarweschotel met yoghurtsausIngrediënten

150g tarwe
1 bos jonge wortels: gewassen en in dikke stukken gesneden
1 courgette: geschild en in dikke stukken gesneden
175g yofu of natuuryoghurt
30g geraspte kokos
1 tl kurkuma
Peper en zout

Recept

Kook de tarwe zoals vermeld op de verpakking.

Roerbak de wortels gedurende een drietal minuten op een heet vuur. Ik gebruik in mijn tefalwok tegenwoordig geen olie meer. Je kan eventueel een klein beetje water erbij doen als je toch bang bent dat het aanbakt. Of toch olie gebruiken. Voeg de courgette toe en roerbak nog 2 minuten. Haal de wok van het vuur.

Meng de yoghurt, kokos en kurkuma. Kruid naar smaak met peper en zout. Meng de groenten en tarwe erdoor. Serveer warm.

Smakelijk!

Advertenties

1 reactie

  1. 21/02/2011 bij 10:58

    […] This post was mentioned on Twitter by Provamel, Tine Putzeys. Tine Putzeys said: Tarweschotel met yoghurtsaus, jonge wortels en courgette http://bit.ly/g1BCLn receptje met #yofu /cc @provamel […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: