Uit eten in Maastricht: Gadja Mas

Geen idee hoe we ooit bij Gadjah Mas uitgekomen zijn, maar waarom we elke keer terug gaan is duidelijk: het eten is verslavend lekker. We hebben al een aantal keer op internet gekeken voor andere restaurantjes, maar niets spreekt ons genoeg aan en uiteindelijk kiezen we toch weer voor Gadjah Mas.

Aangezien het een Indonesisch restaurant is, serveren ze voornamelijk rijsttafels. Per twee personen kan je een type rijsttafel kiezen. Voor ons is dat natuurlijk altijd de vegetarische. Als voorgerecht krijg je vegetarische kroepoek (jawel dat bestaat!). Daarna wordt de tafel gevuld met een tiental verschillende kleine kommetjes, elk met een eigen gerecht. Als je niet genoeg zou hebben, of een ding extreem lekker vindt, mag je altijd bijvragen. Niet dat het nodig is, want je rolt sowieso al buiten als je alles opeet.

Het restaurant ligt op wandelafstand van de winkelstraten. Het eten zoals gezegd verrukkelijk. Het personeel is vriendelijk en de omgeving gezellig.  Wat kan een mens nog meer verlangen?

Tip: tegenover het restaurant is een Indonesische winkel, waar je onder andere verschillende soorten vegetarische kroepoek kan krijgen.

Gadjah Mas
Rechtestraat 42
6221 EK Maastricht

info@gadjahmas.nl
+31 43 32 11 568

www.gadjahmas.nl

Advertenties

2 reacties

  1. Branwen said,

    04/04/2011 bij 12:42

    Oh Indonesisch eten, heerlijk! We willen dit jaar weer eens naar Valkenburg, als we dan een dagje Maastricht doen weet ik nu een lekker adresje om te gaan eten. Wederom bedankt!

  2. Dieter said,

    03/01/2012 bij 01:19

    Lekker ! Vorige week in Maastricht geweest en hier een vegetarische rijsttafel komen eten. Heerlijke combinatie van allemaal verschillende smaken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: