Happy Cow: culinaire reisgids

Als we op reis gaan, maken we graag van die gelegenheid gebruik om eens te proeven van de buitenlandse vegetarische keuken. Onze trouwe partner in het plannen van die culinaire avonturen is Happy Cow.

Deze website verzamelt de beste vegetarische, veganistische en veggie-vriendelijke restaurants uit heel de wereld. Gebruikers kunnen zelf restaurantjes aanbrengen, maar je kan als uitbater ook zelf “vriend worden”. Voor een kleine sponsorbijdrage kom je bovenaan in de zoekresultaten.

Het interessantste zijn de reviews van andere veggies uit de hele wereld. Door wat comments te lezen krijg je een vrij goed beeld van wat een restaurant te bieden heeft. Ratings gebeuren met koeien, prijsaanduidingen met wortels. Moet kunnen…

Er bestaat ook een iPhone app van deze website, VegOut genaamd. De inhoud is vrijwel dezelfde als op de website. Om nieuwe restaurants te zoeken moet je online zijn (jammer!), maar je kan tijdens het zoeken ook restaurantjes opslaan voor later. Om die te bekijken heb je geen internet nodig (handig!).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: