Warme appelmoesyofu

Ontbijt dat smaakt naar dessert… Kan niet slecht zijn.

Ingrediënten

1 dikke zoete appel: geschild en in kleine stukjes
100 g yofu (of andere natuuryoghurt)
10 g amandelschilfers

Recept

Doe de appelstukjes in een diep bord of kommetje en dek af met vershoudfolie. Laat een klein gaatje open aan de rand. Kook de appelstukjes 5 minuten op volle kracht in de microgolf. Check of je ze al kan pletten —opgelet voor de waterdamp!— en zet ze indien nodig nog een minuutje afgedekt in de microgolf.

Haal de folie er voorzichtig half af. Voeg de yofu en amandelen toe. Meng goed, dek terug af en zet het geheel nog eens een half minuutje in de microgolf.

Verwijder de verhoudfolie en meng alles nog eens goed. Serveer warm.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: