Guacamolebroodjes

Je kan onderstaand guacamolerecept ook gebruiken voor een gewone dipsaus, maar probeer het toch zeker eens op een broodje. Uitstekend op een zonnige dag.

Ingrediënten

Voor de guacamole:

1 rijpe avocado: in stukken
200 g erwtjes (uit blik, uitgelekt)
1 teentje knoflook: fijngesnipperd
1 el limoensap
1 el Bruchettamix van Oil & Vinegar (zongedroogde tomaten en Italiaanse kruiden)
peper en zout

Voor de broodjes:

Broodjes (volkorenbrood vind ik het lekkerst)
1 lenteui: in stukjes
bieslook: in lange stukken
Bruchettamix (of zondgedroogde tomaatjes en kruiden)

Recept

Pureer de erwten, avocado en knoflook. Meng er de Bruchettamix onder. Breng op smaak met limoensap, peper en zout.

Smeer de guacamole op de broodjes. Bestrooi met de Bruchettamix en beleg met lenteuitjes en bieslook.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: