Groene boontjes in sesamsaus

Ingrediënten

  • 250g groene boontjes: gedopt
  • 2 cm gemberwortel: geschild en fijngehakt
  • 1 tl sesamzaadjes
  • 1 el sojasaus
  • 2 tl suiker
  • 1 el tahin

Recept

Kook de boontjes beetgaar en giet ze af.

Meng voor de saus de tahin, suiker, sojasaus en gember bij elkaar. Roer goed tot er een egale massa ontstaat. Giet over de boontjes en bestrooi met sesamzaadjes.

Smakelijk!

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: