Sinaas-limoen-gember sapje

Dat sinaas en gember een lekkere combinatie vormen weten de fans van Gingerlove al langer. En moest het nu net lukken dat ik nog wat verse gember en verse sinaasappels op overschot had. Tijd voor een experiment dus.

Ingrediënten (voor ongeveer 600ml sap)

  • 2 el gember: geschild en zo fijn mogelijk gehakt
  • 6 sinaasappels
  • 1 limoen
  • 1 à 2 el kokossiroop

Recept

Pers de sinaasappels. Rasp de schil van de limoen bij het sinaasappelsap en pers hem daarna uit. Voeg de gemberstukjes toe en zoet met de kokossiroop. Hoeveel je nodig hebt hangt af van de zoetheid van je sinaasappels. Meng dus eerst één el siroop erdoor en proef. Als het nog niet zoet genoeg is kan je extra siroop toevoegen.

Serveer koud.

Smakelijk.

Advertenties

1 reactie

  1. Alain Indria said,

    21/09/2011 bij 23:17

    Indeed, super thx voor de “sluik-reclame 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: