Zoetzure wraps

Herfst: wildseizoen. Aan dat wild hebben wij als vegetariërs geen boodschap, maar dat veenbessensausje, daar kunnen we wel wat leuks mee bedenken. Zoetzure wrap met kikkererwten en veenbessen-chilisaus. Lekker met wat extra mandarijntjes, en wil het nu lukken dat die net nu ook in overvloed te koop zijn!

Oh ja, ook nog eens supersnel klaar.

zoetzure wrap

Ingrediënten

  • 4 wraps
  • 2 blikken kikkererwten: uitgelekt en afgespoeld
  • 6 el chilisaus
  • 4 el veenbessensaus
  • 2 tomaten: in blokjes, het zaad verwijderd
  • een handvol rucola
  • 2 kleine sjalotjes (of één dikke): fijngehakt

Recept

Meng de kikkererwten, veenbessensaus en chilisaus in een kom. Verwam 1 minuut in de microgolf, in een afgedekte kom. Verdeel de tomaatblokjes, uisnippers en rucola over de wraps. Lepel ook de opgewarmde kikkererwten met saus op de wrap. Rol de wraps dicht en zet ze indien nodig vast met een cocktailprikkertje.

Serveer warm. Eventueel met wat mandarijnpartjes ter decoratie.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: